آینده چگونه خواهد بود، کتابی در حوزه آیندهپژوهی از سری کتابهای فانوس است که در تابستان امسال منتشر شد. جیم الخلیلی گردآورنده عراقی انگلیسی این کتاب است که از چهرهها علمی شناخته شده به شمار میرود. در ادامه بخشی از خبر انتشار این کتاب را که در وبسایت خبری مهرنیوز منتشر شده است، میخوانیم:
الخلیلی در کتاب «آینده چگونه خواهد بود» هم هشدار داده هم مخاطب خود را از برخی مسائلِ مربوط به آینده، خاطرجمع کرده است. بههرحال ساختن آینده از نظر او، نیازمند توجه و تمرکز است. اینکتاب ۵ فصل اصلی دارد که بهترتیب عبارتاند از: «آینده سیاره ما»، «آینده ما»، «آینده آنلاین»، «ساختن آینده» و «آینده دوردست». در اینفصول نویسنده درباره جمعیتشناسی، زیستکره، تغییر اقلیم، آینده پزشکی، ژنومشناسی و مهندسی ژنتیک، زیستشناسی مصنوعی، گذار از انسانباوری، فضای ابری و اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، رایانش کوانتومی، مواد هوشمند، انرژی، حملونقل، رباتیک، سفر بین ستارهای و مستعمرنشینی در منظومه شمسی، آخرالزمان، دورنوردی و سفر در زمان صحبت کرده است.
در قسمتی از اینکتاب میخوانیم:
وقتی به یک کلید ضربه میزنم، الکترونها از سیمها و مدارها و درگاههای منطقی و ترانزیستورها منتقل میشوند و نور از دیودها گسیل میشود و این فرایند چنان پیچیده است که حتی نمیتوانم درباره طرز کارش خیالپردازی کنم. شکوفایی الکترونیک تا اندازهای ناشی از نگرش سودنگرانه بود. اجزا استانداردسازی شدند. شما مجبور نیستید برای هر نوبت استفاده از دیود، آن را اختراع کنید. فقط کافی است یکقطعه بخرید و در صورت آشنایی با طرز کارش، آن را به اجزای دیگر متصل کنید.
برای خواندن متن کامل این خبر در خبرگزاری مهر کلیک کنید.